Постинг
22.09.2010 16:13 -
"На раздумка в кухнята"
ДОБРЕ ДОШЛИ!
Аз съм Бетина.Зодия "Везни".
Сигурно вече си мислите,че всичко което правя е да стоя до печката,да разбърквам тенджери и тигани,да топя с пръст в тях и да присвивам очи,за да вкуся вкуса на приготвеното от мен ястие.Но вярвайте ми обичам и други неща например да си чатя,да чета книги,да гледам филми,да се срещам на кафенце с приятели,и разбира се да пазарувам.
Истиската ми страст към кулинарията дойде с първите издания на списания"Меню","Журнал за жената","Наш дом","GoodFood".
По някога си задавм въпроса.Докъде може да стигне кулинарното въображение?Наред с множеството сполучливи,естествено има и катастрофални ексеперименти.
В блога "На раздумка в кухнята"ще намерите интерпретации на тема кулинария.
Заповядайте .Очакавм вашите коментари.Разбира се и ваши собствени кулинарни рецепти.
С много любов от автора: Бетина.
Аз съм Бетина.Зодия "Везни".
Сигурно вече си мислите,че всичко което правя е да стоя до печката,да разбърквам тенджери и тигани,да топя с пръст в тях и да присвивам очи,за да вкуся вкуса на приготвеното от мен ястие.Но вярвайте ми обичам и други неща например да си чатя,да чета книги,да гледам филми,да се срещам на кафенце с приятели,и разбира се да пазарувам.
Истиската ми страст към кулинарията дойде с първите издания на списания"Меню","Журнал за жената","Наш дом","GoodFood".
По някога си задавм въпроса.Докъде може да стигне кулинарното въображение?Наред с множеството сполучливи,естествено има и катастрофални ексеперименти.
В блога "На раздумка в кухнята"ще намерите интерпретации на тема кулинария.
Заповядайте .Очакавм вашите коментари.Разбира се и ваши собствени кулинарни рецепти.
С много любов от автора: Бетина.
Търсене
За този блог
Гласове: 23
Архив
Блогрол